Bezorging en Retour

Bezorging

Alle producten van Inogen en accessoires, met een totale aankoopprijs van €75 of meer worden gratis bij u bezorgd. Orders onder een totaalprijs van €75 worden belast met een bedrag van €6,95 voor de bezorgkosten.

Producten die gehuurd worden, zijn belast met een bezorg en afhaal tarief van €50. Daarvoor krijgt u 2 maal, heen en terug, een volledig verzorgd en verzekerd transport binnen Nederland en België. Vanwege de waarde van de te verzenden producten en in de meeste gevallen de aanwezigheid van een lithium ion batterij, zijn wij aangewezen op een ‘high end’ vervoersoplossing.

Alle producten die op voorraad zijn, worden in principe binnen 1 of 2 werkdagen bij u afgeleverd binnen Nederland en België. Indien de bezorgtijd anders is, wordt u daar door ons over geinformeerd.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits een eventuele verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de We Connect zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

weconnect-hor

Uw Inogen One zuurstoftherapie specialist

Follow

Privacy beleid: PDF

Algemene Voorwaarden: B2C of B2B