Bezorging

bij koop

De producten van Inogen worden in principe gratis bezorgd binnen de EU, tenzij het een kleine levering betreft onder de €100. Wel is het mogelijk dat we een toeslag vragen voor extra snelle transporten. 

Indien u een levering wenst buiten de EU maken we een speciale afspraak met u. Let u er bovendien op dat leveringen buiten de EU via de lokale douane verzonden moet worden. Daar kunnen extra kosten bijkomen die u nog ter plaatse dient te betalen. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor deze extra kosten en de eventuele extra tijd dat dit proces in beslag neemt. Leveringen aan bijvoorbeeld Andorra en de Canarische Eilanden vallen niet onder een EU levering. 

 

bij huur

  • Bij huur reken we altijd transportkosten.
  • De exacte kosten zijn afhankelijk van het product en de bestemming en het bedrag is eenmalig voor heen en terug.
  • De transporten met Inogen apparatuur zijn waardetransporten, mogelijk ook nog met een classificeren ‘gevaarlijk goed’ ivm de lithium Ion batterij. De kosten zijn dan ook hoger dan bij een normaal pakketje.
  • Sommige producten kunnen ook afgehaald worden (en teruggebracht). Ook in dergelijke gevallen is het mogelijk dat we een vergoeding in rekening brengen voor voorbereidingshandelingen.