Conec Care

Wie zijn wij?

 

Conec Care is een eigenzinnig bedrijf dat mensen helpt met zorghulpmiddelen voor een vrijer leven. Een ‘no- nonsens’ persoonlijke benadering is wat ons kenmerkt: korte lijnen, ruime bereikbaarheid, snelle levering. Wij zijn gedreven om u te helpen met een goede, betaalbare oplossing voor uw eersteklas zorghulpmiddel.

Jos-en-Joel-Conec-Care

waar wij voor staan

persoonlijk

Ons werk gaat om mensen. Volgens ons kan dat maar met één aanpak, persoonlijk!

innovatief

Over al onze producten is goed nagedacht, we leveren alleen de best passende oplossing.

}

snel

Niemand houdt van wachten, als we er niet aan ontkomen zoeken we een alternatief ter overbrugging.

stapje extra

Ons doel is om uw leven beter te maken. Daarvoor doen we altijd dat stapje extra.

Conec Care en Inogen 

 

Conec Care kiest exclusief voor zuurstofconcentratoren van Inogen. De producten van Inogen hebben geen geheimen voor ons. Uiteraard zijn er alternatieven, maar wij zijn van mening dat Inogen de beste keuze is qua kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid en Conec Care qua service en prijs. Conec Care is een specialist en samen met Inogen vormen we een hechte combinatie waarmee je je voordeel doet. 

Conec Care is officieel distributeur en erkend service en reparatiecentrum voor de producten van Inogen. Wij hebben in principe altijd voorraad van concentraten, accessoires en onderdelen en je kunt bij ons terecht voor huur, koop, service, reparatie en onderhoud. Wij leveren wereldwijd en hebben voorraad en service centra in Nederland, maar ook in Argentinie, Chili, Ecuador, Kenya, Peru en Mexico.

 

Jos-Janssen-Conec-care
Jos-Janssen-Conec-care

Joel Ruiz 

Op eigen kracht en met veel geduld en toewijding heb ik in Chili een succesvol bedrijf in zorghulpmiddelen gebouwd. Daar ben ik trots op. De kern van het succes is altijd beschikbaar zijn, goed luisteren naar de klant, snel reageren en geen overbodige regeltjes. Wat in Chili kan, kan ook in Nederland. En zo is Conec Care ontstaan.

 

Joel-Ruiz-Conec-Care
Jos-Janssen-Conec-care

Jos Janssen 

Dat doen waar ik blij van word en trots op ben. Lekker veel variatie, samenwerken, betekenisvol zijn en bijdragen aan een betere wereld. Geen onzin verkopen. Zo is mijn aard. Mensen helpen en ondersteunen is mijn missie en tegelijkertijd een grote kwaliteit. Bij Conec Care komt dit allemaal samen.