Huur uw Inogen

Kies voor vrijheid

Als u afhankelijk bent van extra zuurstof, is uw leven zeer beperkt. Sommige mensen verlaten nauwelijks het huis. Maar met een draagbaar apparaat van Inogen eist u uw vrijheid terug. Ze zijn klein en licht van gewicht en de batterij gaat uren mee.

Als kopen geen optie voor u is, of als u uw Inogen eerst grondig wilt testen, is huren ideaal.

Huur uw Inogen

Kies vrijheid

Als u afhankelijk bent van extra zuurstof, is uw leven zeer beperkt. Sommige mensen verlaten nauwelijks het huis. Maar met een draagbaar apparaat van Inogen eist u uw vrijheid terug. Ze zijn klein en licht van gewicht en de batterij zal uren duren.

Als kopen geen optie voor u is, of als u uw Inogen eerst grondig wilt testen, is huren ideaal.

 

 

Tarief

Huurprijs

Minimaal 1 week

U kunt een draagbaar Inogen apparaat huren voor minimaal 1 week. Het wekelijkse tarief voor bv. een G3 met een kleine batterij is €99. Een Inogen at Home kan per maand gehuurd worden voor een prijs van €175. Langere termijnen op aanvraag.

vanaf €99

Transport kosten

speciaal transport

Om uw Inogen naar en van u te verzenden, kost u €50 voor een retourreis binnen Nederland en België. Bedenk dat het geen regulier transport is vanwege de waarde en de batterij. Verzending verder binnen Europa is €95 voor een heen- en terugreis.

vanaf €50

Storting

€500 borg

Inogen apparatuur is waardevol en daarom vragen we u normaalgesproken om een borg van €500. U ontvangt deze binnen 5 werkdagen na ontvangst van het Inogen terug. Als er schade is, kunnen we de schade verrekenen met uw borg.

€500

Hoe dit aan te pakken?

Z

Bepaal hoe u gaat reizen

Als u op eigen gelegenheid gaat, is er geen noodzaak om toestemming te vragen, maar als u gaat vliegen is het verstandig om contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij en hen te informeren over uw plannen en behoeften.

Z

Bepaal uw exacte reisdata

U ontvangt uw Inogen altijd ruim op tijd voor uw reis.

Z

Bepaal welke configuratie u nodig hebt

Kleine batterij, grote batterij, extra batterijen, externe oplader, rugzak, extra cannulas?

Z

Stuur een reservering met alle details

Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, reisdata, manier van reizen, uw bestemming en mogelijke accessoires.

Z

We zorgen ervoor dat alles op tijd is voorbereid

Wij maken het contract, de factuur en sturen het u tijdig toe. En we nemen contact met u op om af te stemmen wanneer u de Inogen van uw keuze wenst te ontvangen.

Z

Contacteer ons voor uw vragen en onzekerheden

Als u twijfelt of zich onzeker voelt of Inogen een geschikte oplossing voor u is, aarzel dan niet om ons te bellen of laat ons u terugbellen.

Goed om te weten tijdens het vliegen!

Vragen om toestemming

Fit om te vliegen?

Al onze draagbare zuurstofapparaten zijn goedgekeurd door IATA en alle luchtvaartmaatschappijen. Maar, deze luchtvaartmaatschappijen kunnen u vragen om extra informatie, registratie en soms zelfs een ‘fit to fly verklaring’ van uw arts.

We weten dat sommige mensen gewoon hun apparaat meenemen in het vliegtuig en het gebruiken. Maar we raden u aan om goedkeuring te krijgen voordat u gaat reizen, zodat u ontspannen reist.

Hoe lang is uw vlucht

150 batterij capaciteit

De meeste luchtvaartmaatschappijen eisen dat de batterij capaciteit 150% van de vliegtijd is. Neem dat in overweging of laat ons u adviseren wat u nodig heeft voor uw vlucht.

Informeer ons over uw vliegtijd en uw zuurstofverbruik per minuut, zodat we voor u kunnen berekenen hoeveel batterijen u nodig hebt om aan deze voorwaarde van de luchtvaartmaatschappij te voldoen.

 

Zorg ervoor dat u alles bij u heeft

Neem een extra neusbril!

Vliegen is stressvol voor bijna elke persoon en een goede voorbereiding lost veel problemen op. Een rugzak voor uw apparaat houdt uw handen vrij voor de andere dingen die u moet dragen of doen. Sommige mensen gebruiken het zuurstof apparaat alleen tijdens hun vlucht. Maar bent u bereid om het risico te nemen dat u de neusbril verliest, beschadigt of vervuilt en geen vervanging vindt voor de terugvlucht? Zorg ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft voor een aangename en ontspannen vlucht.

Een goede reis!

Kies uw vrijheid met Inogen

Conec Care is een officiële dealer van Inogen. Wij verhuren en verkopen Inogen in heel Europa en via onze zusterbedrijven ook in Kenia en Zuid-Amerika.

Bel ons op + 31 85 48 99 400 voor een afspraak of voor meer informatie.

Eerst iets lezen? Vraag naar onze informatie Kit.