Inogen One G3

De meest gerenommeerde

Inogen One G3 is voor bijna iedereen de beste optie. De G3 is klein en licht en heeft de batterij gaat lang mee, dus zeer praktisch in gebruik. de G3 heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen.

1-5 instellingen

Met 5 instellingen, vergelijkbaar met 1 tot 5 liter per minuut , is dit kleine apparaat een echte krachtpatser!

Lichtgewicht en lange batterijduur

Met de enkele batterij, voor maximaal 4 uur autonomie, is het gewicht slechts 2,2 kg. Met de dubbele batterij, voor maximaal 9 uur autonomie, is het gewicht 2,7 kg.

Inogen One G3

Kies voor vrijheid!

Wat heeft u opgegeven sinds u begon met uw zuurstoftherapie? Waar   zou u naartoe willen wat wilt u doen? Met de Inogen One G3 is bijna alles mogelijk. 

Deze POC (draagbare zuurstofconcentrator) is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. De G3 is heel eenvoudig te bedienen en zo klein en licht, je moet het zien en voelen om het te geloven. Maar dit kleine apparaat kan met 5 standen tot een equivalent van 5 liter per minuut genereren en de batterij gaat uren mee. Dit biedt enorme mogelijkheden om er op uit te trekken. 

Als u het eenmaal hebt geprobeerd, vraagt u zich af waarom iemand  iets anders zou gebruiken. Omarm de eenvoud van deze draagbare zuurstofconcentrators van Inogen en stop met u zorgen te maken of u wel genoeg zuurstof heeft.

 

Inogen One G3

Specificaties

Z

Gewicht

2,2 kg met enkele batterij en slechts 2, 7kg met dubbele batterij

Z

Dimensies

Hoogte: 18 cm, breedte 8 cm en lengte 22 cm

Z

Geluidsniveau

39 dBA *

Z

Flow-instellingen

5 Pulse flow instellingen (tot een equivalent van 5 liter per minuut), instelbaar van 1 tot 5

Z

Batterijduur

Enkele batterij tot 4, 5 uur *

Dubbele batterij tot 9 uur *

* In instelling 2

Kies uw vrijheid met Inogen 

Conec Care is een officiële dealer van Inogen. Wij verhuren en verkopen Inogen in heel Europa en via onze zusterbedrijven ook in Kenia en Zuid-Amerika. u ons op verzoek bezoeken, maar we komen graag naar u voor een demo.

Bel ons op + 31 85 48 99 400 voor een afspraak of voor meer informatie. Eerst iets lezen? Vraag naar onze informatie Kit.

Eerst iets lezen? Vraag naar onze informatie Kit.